itSMF aamiaiswebinaari Toukokuu 2 2020

Kesto:2 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

28.5.2020

Maksuton webinaari
klo9.00-11.00

itSMF on palvelunhallintaan keskittynyt yhdistys, joka on toiminut jo yli 15 vuotta edistäen palvelunhallinnan parhaiden käytäntöjen edistymistä Suomessa. itSMF järjestää jäsenilleen paljon toimintaa mm. webinaarien, vuosikonferenssien ja valikoitujen aihealueiden erikoistyöryhmien, Special Interest group, SIG -muodossa. itSMF:n toiminnasta voit lukea ja mukaan liittyä osoitteesta www.itsmf.fi.

Ohjelma

8:45-9:00 Kirjautuminen webinaariin

9:00-9:10 itSMF Finland - webinaarin avaus

9:10-9:50 Esitys : Jani Vesterinen - 'Digitalisaation mahdollistaja 2030 luvulla - Ketteröittäminen ja epäketteröittäminen'

Ympäristö muuttuu entistä nopeammin - liiketoiminta, elinympäristö ja ihmisten vaatimukset sekä odotukset työelämässä. Puhumattakaan globaalit akuutit kriisit aiheuttavat omat lisämausteensa. Mitä tämä tarkoittaa yrityksille ja yhteisöille? Tuoko Puhetta riittää ketteryydestä, Leanista ja ties mistä ismeistä. Kohtaako teot ja tulokset suuret lupaukset? Sopiiko se ketteryys joka paikkaan, miten ja milloin?

 

Esitän käytännön esimerkkejä sille, miten johdetaan ihmislähtöisesti ja tuloksellisesti, ja mahdollistetaan 2030 luvun entistä voimakkaammin etenevä digitalisaatio. Yksinkertaisia työkaluja ja malleja mahdollistamaan muutos käytännöss 1) yksilölle 2) organisaatiolle 3) teknologian ja liiketoiminnan sulautuminen -sopivasti.

 

Puhuja: Jani Vesterinen

Jani on pragmaattinen Lean-Agile- valmentaja sekä tuloksellisen tuotekehityksen monitoimimies.

Hän on auttanut suuria organisaatioita parantamaan johtamis- ja toimintamallejaan Lean - Agile arvojen mukaisiksi. Toiminut niin organisaatiotason kuin tiimtason ScrumMasterina. Osaamisalueita ovat, operatiivinen johtaminen, liiketoiminnan ja IT:n yhdistäminen sekä järjestelmäarkkitehtuurien kehittäminen. Tuloksekas tiimien ja yksilöiden kehittäminen kohti tavoitteita.
Muutoksessa keskiössä on niin tiimien kuin yksilöiden vuorovaikutus, tavoiteohjautuneisuus ja terve tuloksenteko.
Muutostarpeen tunnistaminen, muutoksen ymmärtäminen ja sen tekeminen starttaavat rakentavasta kyseenalaistamisesta ja oikeiden kysymysten löytämisestä. Sitä ei tee johto yksin, vaan kaikki yhdessä.

Katso myös itSMFn muut, tulevat ja menneet Oppiasta löytyvät tapahtumat ja webinaarit täältä.

Järjestäjä