itSMF webinaari syyskuu 1 2020

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

10.9.2020

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

itSMF on palvelunhallintaan keskittynyt yhdistys, joka on toiminut jo yli 15 vuotta edistäen palvelunhallinnan parhaiden käytäntöjen edistymistä Suomessa. itSMF järjestää jäsenilleen paljon toimintaa mm. webinaarien, vuosikonferenssien ja valikoitujen aihealueiden erikoistyöryhmien, Special Interest group, SIG -muodossa. itSMF:n toiminnasta voit lukea ja mukaan liittyä osoitteesta www.itsmf.fi.

Ohjelma

8:45-9:00 Kirjautuminen webinaariin

9:00-9.05 itSMF Finland - webinaarin avaus

9.05-9:50 Esitys : Lauri Reunamäki: Identiteetin ja pääsynhallinta (IAM / IDM / IGA)

 

Oletko miettinyt mistä Identiteetin ja pääsynhallinnasta (IAM / IDM / IGA) on kyse ja miten se liittyy nykyiseen työhösi?  Onko IAM pelkästään pääsynhallintaa (SSO, MFA, jne.) vai mitä muuta se voi tarjoa?  Mikä yhdistää ITSM ja IAM prosesseja?  Onko pääsyn pyytämien järjestelmään hankalaa ja kestääkö kauan ennen kuin pääsy myönnetään?  Näenkö helposti, kenellä on pääsyjä järjestelmiin ja onko organisaatiossamme pääsyihin liittyviä tietoturvariskejä?  Näistä ja muista IAM:n haasteista ja ratkaisuista Lauri Reunamäki tulee kertomaan ja webinaarin jälkeen teillä on peruskäsitys siitä miten toimivan IAM:n avulla pystyt tehostamaan prosesseja ja toimintaa, sekä luomaan turvallisemman ja tyytyväisemmän työyhteisön.

Puhuja:

Lauri Reunamäki, Partner, Business Operations, Lempinen & Partners Oy

Lauri Reunamäki vastaa identiteetin ja pääsynhallinta liiketoiminnasta Lempinen & Partners Oy:ssä, jossa hän on myös ollut kehittämässä IAM ratkaisua useille asiakkailla.  Hän on toiminut yli 20 vuotisen uransa aikana useassa eri tehtävässä, ja on myös vastannut globaalista organisaatiosta ja kerännyt kokemusta IAM:stä sekä sen puuttumisen tuomista haasteista.

linkedin.com/in/lauri-reunamäki-1bb79a175

www.lempinenpartners.com

Webinaarin tallenne on tulossa katsottavaksi jälkikäteen.

Järjestäjä