ITSMF Aamiaisseminaari huhtikuu 2017 - Palvelunhallinta esimiestyön ja johtamisen tukena

Kesto:2 t15 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

20.4.2017

Maksuton webinaari
klo9.00-11.15

Huhtikuun seminaarin aiheenamme on palvelunhallinnan prosessien ja työkalujen hyödyntäminen myös muiden palveluiden tuottamisessa. Lisäksi katseemme suuntautuu myös tulevaisuuteen ja toisen puheenvuoron teemana on tekoälyn ja luonnollisen kielen liitto teknologiassa.

Ohjelma:

Klo 8.45–9.00 Liittyminen webinaariin
Klo 9.00–10.00 Palvelunhallinta esimiestyön ja johtamisen tukena, Emmi Ritvanen, palkkapalvelupäällikkö, HR Business Partner, Lassila & Tikanoja Oyj
Klo 10.00–10.15 Tauko
Klo 10.15–11.15 Tekoälyn ja luonnollisen kielen liitto teknologiassa – sovellukset nyt ja tulevaisuudessa, Miikka Haavisto, Chief Operating Officer, GetJenny

Puheenvuorojen esittelyt: 

Esitys 1: Palvelunhallinta esimiestyön ja johtamisen tukena
Puheenvuorossa käsitellään sitä, miten palvelunhallinta ja sen prosessit tuovat ratkaisuja arjen esimiestyöhön ympäristössä, jossa on

  • yli 20 hengen palkanlaskentatiimi 
  • yli 500 esimiestä liikkuvassa työssä 
  • 13 noudatettavaa työehtosopimusta 

Esityksessä käydään läpi oppeja ja kokemuksia käyttöönottoprojektista ja sen jalkauttamisesta koko Suomen kattavaan organisaatioon.

Esitys 2: Tekoälyn ja luonnollisen kielen liitto teknologiassa – sovellukset nyt ja tulevaisuudessa

Miikka käy esityksessään läpi tekoälyn ja luonnollisen kielen ymmärtämisen sovelluksia teknologiassa nykypäivänä GetJennyn asiakas-casejen kautta. Lisäksi teemme katsauksen tämän teknologian tuomiin mahdollisuuksiin tulevaisuudessa.

 

Puhujan esittely:

Emmi Ritvanen toimii palkkapalvelupäällikkönä ja HR Business Partnerina. Hänellä on vahva kokemus palvelukeskusympäristöstä sekä     taloushallinnon prosessien kehittämisestä. Hänen tavoitteensa on prosessien jatkuva parantaminen ja toimintojen sekä oman työnsä kehittäminen.

 

 

Puhujan esittely:

Miikka Haavisto on tehnyt yli kymmenen vuoden uran monikansallisten yritysten palveluksissa Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa operatiivisissa ja kehitysrooleissa. Hän kokee hypyn start-upien ja tekoälyn maailmaan erittäin mielenkiintoisena haastavana.

 

 

HUOM! Webinaarin katsomiseen jälkikäteen tarvitset BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Webinaaritallenteen katsomiseen ilmoittautuminen jälkikäteen ei luo BrightTalk tunnusta, mutta voit luoda itsellesi sellaisen kun Oppia.fi opastaa sinut oikeaan tallenteeseen. 

Järjestäjä