WEBINAARI: Kokonaisarkkitehtuurin johtaminen – Mitä se käytännössä tarkoittaa?

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

12.12.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Johtamisen tärkeys muistetaan aina nostaa esille. Näin on myös kokonaisarkkitehtuurin kohdalla. Mitä johtajan pitäisi käytännössä tehdä? Huudella ”hop, hop”? Kokonaisarkkitehtuuri on pahimmillaan varsin teoreettista, joten ainakaan sen odottaminen, että nimenomaan johtaja asian selkiyttää, ei ole realistinen.

Johtamiseen kuuluu perinteisiä asioita. Kokonaisarkkitehtuuri on pitkäjänteistä tekemistä ja tarvitsee sponsorin. Lisäksi kokonaisarkkitehtuurin resursointi pitää varmistaa ja valvoa, että se myös toteutuu. Ihan perusasioita. Tule kuulemaan kokeneen kokonaisarkkitehdin vinkit siitä, millaista johtamista me täällä rivissä kaipaisimme! Saat konkreettiset neuvot, joilla pääset välittömästi kokonaisarkkitehtuuritoiminnon omistajien parhaimmistoon.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Kokonaisarkkitehtuurin johtaminen – Mitä se käytännössä tarkoittaa? Puhuja: Anna Aaltonen, Senior Consultant (Coala)

Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on käytännönläheinen ja oleellisiin asioihin pureutuva.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan täältä.

Järjestäjä