Kasvun mindset auttaa muutoksessa

Kesto:30 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

18.9.2020

Maksuton webinaari
klo9.00-9.30

Kasvun mindset auttaa muutokseesa

Uskotko lähtökohtaisesti, että asioita voidaan aidosti muuttaa, ihmiset kykenevät kasvamaan ja kehittymään jatkuvasti niin persoonina kuin työntekijöinä vai nostaako kyynisyys päätään? Huomaatko miettiväsi, ettei tämäkään onnistu / kun tuo kollega nyt vaan on tuommoinen tai että minä nyt itse vaan olen aina ollut tälläinen? Oletko tiedostamattasi oman ja muiden kehittymisen suurin jarru? Uskomuksemme ja ajatuksemme ohjaavat toimintaamme jatkuvasti. Myös ne tiedostamattomat ajatukset. Onneksi ajattelusta voi tulla tietoiseksi ja sitä voi muuttaa. "Muuta ensin ajatuksesi niin tekosi muuttuvat sen jälkeen."

Webinaarin teemoja:

-Tiedostamaton ja tiedostettu toiminta

-Omien ajatusmallien tiedostaminen ja tunnistaminen

-Kasvun mindset kehittymisen tukena yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla

 

Tervetuloa pysähtymään näiden teemojen äärelle maksuttomassa aamukahviwebinaarissa. Webinaari on osa Työelämän menestystekijät- webinaarisarjaa, jota pitävät Anniina Hukari (TAITO TRAINING) sekä Jaana Hautala (OIVALTAMAAN).
Webinaarin aikataulu:
8.45-9.00 Webinaariin liittyminen
9.00-9.30 Aiheen käsittely ja yhteenveto


Valmentajasi webinaarissa
Anniina Hukari

on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.
Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, opettaja ja business coach master, joka on opiskellut myös mm NLP:tä sekä aivotutkimusta.
Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.

TAITO TRAINING

 

Järjestäjä