WEBINAARI: Kasvun johtaminen – varmista osuutesi markkinan kasvusta

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

22.3.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

Markkina kasvaa ja muutosvoimat jyräävät – onhan myyntisi valmis!

Onko koskaan ollut näin mielenkiintoista työskennellä myynnin ja myynnin johtamisen parissa… Uusia tapoja myydä ja tehdä businestä syntyy jatkuvasti ja asiakkaiden odotukset pakottavat kehittämään toimintatapoja, joten nyt ei todellakaan pääse kalkkiutumaan.

Myyntistrategian kysymykset mitä, kenelle, miten, missä ja kenen toimesta myydään, ovat elintärkeitä jokaisen yrityksen menestymisen kannalta. Mutta onko nykyinen myyntistrategiasi sellainen, joka tuo kasvun tämänhetkisessä markkina- ja kilpailutilanteessa? Entä kuinka myyntistrategiasi toteutuu käytännössä, eikä vain paperilla? Ja ihan tosissaan kannattaisi kysyä myös, onko oma asiantuntija- ja myyntiorganisaatio sellaisessa iskussa, että se pystyy ottamaan kasvusta itselleen kuuluvan osan – ja mielellään vielä vähän kilpailijoiltakin.

Tämä maksuton webinaari on jokaiselle myynnin johtajalle ja myyntitiimin vetäjälle, jonka vastuulla on yrityksen kasvun aikaansaaminen ja myynti- ja asiantuntijaorganisaation suorituskyvyn tehostaminen. Tervetuloa mukaan!

Aikataulu
08:45 - 09:00 Liittyminen webinaariin
09:00 - 9:35 Avaimia kasvun johtamiseen. Mitä tämän vuosituhannen myyntistrategialta vaaditaan, ja kuinka se toteutuu käytännössä? 


HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Järjestäjä