WEBINAARI: Käytettävyys ja käyttöliittymät - UI/UX Design

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

11.1.2019

Maksuton webinaari
klo14.30-15.30

Webinaarin tarkoituksena on avata UX/UI maailmaa ja sen taustaa, miten menetelmää voi hyödyntää parempien tuotteiden ja IT-pohjaisten työkalujen ja ratkaisujen luomisessa, ja miksi on niin välttämätöntä tulevaisuuden kannalta tuottaa toimivia kokonaisuuksia, ei vain teknisiä ihmeitä. Lisäksi tuodaan esille prosessinäkökulma ja miten sen avulla voidaan luoda lisäarvoa.

Kohderyhmä:

Tekniset ihmiset ja ohjemoijat, projektijohtajat ja työntekijät, IT alueen asiantuntijat ja johtajat

Hyödyt:

Webinaari selkeyttää UX/UI maailmaa ja antaa käytännön ideoita siihen miten luodaan tehokkaampia kokonaisvaltaisesti toimivia IT-ratkaisuja, ohjelmia, alustoja ja palveluja. Avarramme myös ’aistien maailma’ käsitettä ja miten se voi saada loppukäyttäjän joko rakastumaan, vihaamaan tai olemaan täysin välinpitämätön ohjelmasta ja sen käyttöstä, eli onko luotu tarvittavaa lisäarvoa jotta IT-ohjelma tai ratkaisu voi aidosti menestyä nykymaailmassa.

Sisältö:

· UX/UI teoriassa ja käytännössä

· UX/UI Optimization Theory, miten UI/UX elävät yhdessä ja erikseen + prosessinäkökulma

· OHD Traffic Light Platform

· Yhteenveto + Q&A

Webinaarin puhuja: Niklas Christides

Niklas on työskennellyt useissa korkean profiilin ja paineen alaisissa muutosympäristöissä erityisesti UK:ssa, hänellä on hyvin laajakatseinen tapa katsoa yhtiöitä ja niiden toimintaa, minkä avulla hän löytää helposti kehitettäviä osa-alueita tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseski. Niklas on työskennellyt pitkään lean ympäristössä Rolls-Royce:in kanssa, erityisesti keskittyen siihen miten lean toimintamentelmiä voidaan hyödyntää osana kokonaisvaltaista operatiivista toimintaa. Niklas johti Royce-Royce:illa Business Management toimintoa ennekuin siirtyi omatoimisen konsultoinnin pariin yli 5 vuotta sitten. Vankka kansainvälinen kokemus ja syväjohtamisen erikoistuntemus valmennuksen kautta tekevät Niklaksesta tehokkaan muutosvalmentajan.

Tervetuloa!

 

TÄHÄN WEBINAARIIN LIITTYVÄ KOULUTUS

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KAIKKI KOULUTUKSEMME

 

 

Järjestäjä