Ketterä Lean ja ketterä Six Sigma - Mitä ihmettä? HICCS OHD, mikä se on?

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

27.12.2018

Maksuton webinaari
klo14.00-15.00

Tässä webinaarissa ”hakkeroimme” (hyvällä tavalla) Six Sigman ja Leanin, tuomme esille kokemuksemme perusteella sen, mitkä ovat ketterät menetelmät Leanissä ja Six Sigmassa.

Agenda

  • 14.00-14.03 Avaus
  • 14.03-14.30 Esitys Ketterä Lean ja ketterä Six Sigma - Mitä ihmettä? (Kalevi Kaski)
  • 14.30-14.50 Esitys HICCS OHD Traffic Light Platform (Niklas Christides)
  • 14.50-15.00 Q & A

Kalevi Kaski

Kalevilla on kattava 18 vuoden kokemus Lean Six Sigma ja Lean menetelmien menestyksellisestä soveltamisesta useassa Euroopan maassa. Kalevi on sertifioitu Lean Six Sigma Master Black Belt ja Lean Master.

Niklas Christides

Niklas on työskennellyt useissa korkean profiilin ja paineen alaisissa muutosympäristöissä erityisesti UK:ssa, hänellä on hyvin laajakatseinen tapa katsoa yhtiöitä ja niiden toimintaa, minkä avulla hän löytää helposti kehitettäviä osa-alueita tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseski. Niklas on työskennellyt pitkään lean ympäristössä Rolls-Royce:in kanssa, erityisesti keskittyen siihen miten lean toimintamentelmiä voidaan hyödyntää osana kokonaisvaltaista operatiivista toimintaa. Niklas johti Royce-Royce:illa Business Management toimintoa ennekuin siirtyi omatoimisen konsultoinnin pariin yli 5 vuotta sitten. Vankka kansainvälinen kokemus ja syväjohtamisen erikoistuntemus valmennuksen kautta tekevät Niklaksesta tehokkaan muutosvalmentajan.

Tervetuloa!

 

 

Järjestäjä