Visuaalista muutoksenhallintaa ja kokonaisarkkitehtuuria

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Muu teknologia (muu)

9.4.2019

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Moni organisaatio kokee kokonaisuudenhallinnan haastavaksi ja pirstaloituneeksi. Arter tarjoaa kokonaisarkkitehtuuriin erikoistuneena ohjelmistotalona visuaalisen ARC-työkalun, jolla mallintaa toiminnan eri alueita: strategiaa, tavoitteita, palveluja, prosesseja, tietoa, tietojärjestelmiä ja teknologiaa. ARC-ohjelmistossa tuotetaan kokonaiskuvaa, jotta saadaan näkyviin liiketoiminnan muutosvaikutukset. Kun muutosvaikutukset pystytään ennakoimaan, syntyy tiedostavampaa ja laadukkaampaa päätöksentekoa.

Tässä webinaarissa käymme läpi mitä on kokonaisarkkitehtuuri, ja miten Arterin ARC-työkalu auttaa organisaatioita hallitsemaan kokonaisuutta.

KATSO WEBINAARIN TALLENNE

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa organisaation kokonaisuuden hallinnan kehittäminen. Webinaari sopii hyvin esimerkiksi kokonaisarkkitehdeille ja tietohallintojohtajille.

Webinaarin pitäjä

Lassi Kasurinen, Arterin avainasiakaspäällikkö. Lassin tavoitteena on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, muutoksenhallinnassa sekä prosessien kehittämisessä. Lassi etsii räätälöityjä ratkaisuja, ja voi auttaa organisaatiotanne esimerkiksi laatustandardien, kokonaisarkkitehtuurin tai EU:n tietosuoja-asetuksen hallintamallien kanssa.

Järjestäjä