Miksi omaisuudenhallinta on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin?

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

6.5.2022

Maksuton webinaari
klo12.00-13.00

Tiedätkö, kuinka monta Windows-päätelaitetta yritykselläsi on? Ketkä niitä käyttävät? Missä ne sijaitsevat? Onko tietoturva kunnossa kaikilla laitteilla? Ovatko ohjelmistot ajan tasalla? Entä, kuinka suuri osa työajastasi kuluu, kun etsit edellä oleviin kysymyksiin vastauksia manuaalisesti?

Omaisuudenhallinta on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan – ja samalla esimerkiksi pilviympäristöt, etätyö ja alati kasvava liikkuvien päätelaitteiden määrä tekee siitä entistä haastavampaa. Esimerkiksi jo yksi laite, jonka tietoturva ei ole ajan tasalla tai ohjelmistot vanhentuneet, voi käynnistää pitkän ja ikävän tapahtumaketjun. Pahimmillaan se voi vaarantaa koko yrityksen toiminnan.

Myös omaisuudenhallinta voidaan automatisoida uusien, älykkäiden ratkaisujen avulla

Axonius vertailee omaisuustietoja olemassa olevista ratkaisuista ja tarjoaa aina ajantasaisen inventaarion, paljastaa puutteet ja automatisoi vastaustoimenpiteet.

Axonius antaa IT- ja tietoturvatiimeille luottamusta hallita monimutkaisuutta vähentämällä uhkia, navigoimalla riskejä, minimoimalla tapaukset ja tiedottamalla liiketoimintatason strategiasta – poistaen ylimääräiset, manuaaliset tehtävät. IT- ja turvallisuustiimit voivat siirtyä pois reaktiivisesta, häiritsevästä päivittäisestä palontorjunnasta keskittyäkseen kokonaisuuteen.

Tervetuloa ilmaiseen webinaariin kuulemaan, miksi omaisuudenhallinta on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan aiemmin, ja kuinka se voidaan automatisoida älykkään ratkaisun avulla.

Webinaarissa aiheeseen perehdyttävät alan huippuammattilaiset – Lauri Humina, liiketoimintajohtaja APM Finlandilta ja Tapio Väärämäki, Senior Channel Manager Axoniukselta.

Järjestäjä