Miten huolehtia teambuildingistä etänä - lounaswebinaari

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 2)

26.5.2020

Maksuton webinaari
klo12.00-12.45

Vallitseva tunne etänä työskentelevien toimihenkilöiden keskuudessa tällä hetkellä on se, että annetaan liikaa ja joudutaan joustamaan yli oman jaksamisensa rajan. Jäädään pärjäilemään melko yksin töiden ja lasten yhteensovittamisen kanssa. Tämä tilanne voi rasittaa isosti myös tiimien toimivuutta ja yhteistyötä. Nyt kannattaa siis panostaa myös tiimien väliseen dynamiikkaan!

Uskon, että tämä maailma tarvitsee nyt positiivisuutta. Hetken taukoa kaikesta huolestuttavasta ja stressaavasta. Hetken, jolloin hermosto saa levätä, fokus saa luvan kanssa suuntautua itseen ja voi latautua. Jotakin, mihin keskittyä aina kun stressikäyrät kohoavat.

Mistä löytää helppoja ja edullisia työkaluja työhyvinvointiin tällaisena aikana?

Palveluiden pitää olla myös toteutettavissa täysin etänä.

Antamalla ihmiselle arvokasta tietoa heistä itsestään koskettaa syvältä. Se tuntuu arvokkaammalta ja henkilökohtaisemmalta kuin suurin osa tavaroista tai kokemuksista. Lisäksi kun jokainen tiimin jäsen saa kuulla toisistaan näitä ilahduttavia asioita, he linkittyvät syvemmin ja tuntevat yhteenkuuluvuutta. Ryhmät saavat positiivista puhuttavaa keskenään ainaisten virustilannekatsausten sijaan. 

Puhun sellaisesta hetkestä, jonka aikana oma käsitys itsestä ja tiimiläisistä muuttuu, laajenee. Kun saa kuulla omista vahvuuksistaan toisen silmien kautta nähtynä, toisen pukemina sanoina, se pysäyttää positiivisesti. Se antaa ajateltavaa, se nostaa mielialaa ja pysyy mielessä pitkään. Se tuottaa kiitollisuutta, liikutusta ja lisää syvemmäntasoista itseymmärrystä. Tämä kaikki taas sitouttaa yritykseen ja antaa positiivisen kiinnekohdan johon keskittyä pisin työpäivää. Myös työkavereista saa kuulla uusia positiivisia puolia ja koko ryhmä odottaa innolla mitä kustakin nostetaan esiin. Innokkaan odotuksen tunne on käsin kosketeltava.

Tuo tilanne on hyvällä tavalla hieman jännittävä, pyhänkin tuntuinen ja liikuttava. Tilanne on nostattava, rauhallinen ja rento. Käytetty kieli on kansantajuista ja maanläheistä. Edeltäviä taitoja, tietoja tai kokemuksia vastaavista tilanteista ei vaadita. Jokainen voi osallistua, ja vahvuuskonsultti osaa puhua tarpeen mukaan yleisönsä mukaan - aina koululaisista yritysjohtajiin. 

Kerron tässä webinaarissa minkälaisia nämä syvemmäntasoiset vahvuudet ovat, joista puhun. Ne eivät ole asioita joita lukee CV:ssä eikä niitä ole edes helppoa pukea sanoiksi. Tehtävään koulutetulla vahvuuskonsultilla on kyky huuhtoa nämä kullanjyväset esiin ja kuvailla tuo vahvuus värikkäin kielikuvin.

Demonstroin myös muutamalla halukkaalla testihenkilöllä käytettyä tekniikkaa, joten jos olet nopea - saatat saada kuulla itsestäsi jotakin tärkeää!

Tule kuulemaan ilmaiseen webinaariin niistä tavoista, joilla sinä voit tuoda lisää hyvinvointia tiimiisi!

Suvi Savolainen

Vahvuuskonsultti ja intuition ammattilainen

Järjestäjä