Lopeta turha kehittäminen - panosta oikeisiin ominaisuuksiin

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

14.8.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Insinööri on viisas eläin. Lähes kaikki ongelmat ovat teknologialla ratkaistavissa, kunhan resursseja on vain käytettävissä riittävästi. Tuotekehityksessä itse asioiden kehittämistä suurempi ongelma onkin yleensä se, mitä asioita valitaan kehitettäväksi. Ideoita, kehityskandidaatteja on aina ylenmäärin enemmän kuin mitä tuotekehitystiimi pystyy vastaanottamaan. Kuka, ja millä keinoin sitten valitsee ne ideat ja vaatimukset mitä lähdetään kehittämään? Miten näitä "the chosen ones" sitten kannattaa kehityksen alkutaipaleella jalostaa? Kannattaako tästäkin valittujen kultaisten ajatusten joukosta pudottaa vielä pois jotakin ennenkuin konseptit annetaan varsinaiselle tuotekehitystiimille?

Näistä asioista kerrotaan "Oikeat ominaisuudet" -koulutuksessa.

Tässä maksuttomassa webinaarissa esitellään ajatusmalli ja lähestymistapoja ideavirran hallintaan. Jos olet kiinnostunut Oikeat ominaisuudet -koulutuksesta tai tehokkaasta ideoiden kehittämisestä, tule kuuntelemaan.

Harri Pendolin

Webinaarin pitää Harri Pendolin. Harri Pendolin on nähnyt tuotekehityksen tuskat ja haasteet monesta kulmasta. Yli 20 vuotta sitten alkanut ura tuotteiden parissa on vienyt tuotekehittäjästä tuotepäälliköksi ja yrittäjäksi. Nykyisin Harri toimii Contribyten johtavana konsulttina tuotejohtamisen ja portfolion hallinnan alueella. Kokemusta Harrille on kertynyt mm.
•    yli 20 tuotekehitysprojektia kehittäjä tai tuotepäällikkönä
•    Suomen ensimmäisen tuotejohtamisyrityksen perustaja
•    Ulos toimistosta – reittiopas uusien tuotteiden kehittäjille -kirjan kirjoittaja
•    Tuotepäällikkö-blogin perustaja
•    yli 600 koulutettua tuotepäällikköä
•    8 vuotta tuotejohtamisen koulutusta ja konsultointia

Järjestäjä