WEBINAARI: Oppia.fi - Oppimisen verkkokauppa asiakkaille

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

12.1.2018

Maksuton webinaari
klo13.00-14.00

Oppia.fi – Oppimisen verkkokauppa (”Oppimisen tavaratalo”)

  • Koulutusten aihealueet: johtaminen, kehittäminen, hallinto, projektit, prosessit, palvelut, IT… täältä löytyy kaikki - ja mitä ei löydy, sen me hankimme (nöyrästi kuunnellen asiakkaitamme).
  • Opetusmuodot: luokkakurssit, konsultointi, työpajat, roolipelit, simulaatiopelit, tapahtumat, verkkokurssit, etäopetus, webinaarit, ekirjat, ekirjastot, muu digitaalinen sisältö,…
  • Kielet: lokaaleissa palveluissa (avoimet luokkakurssit, tapahtumat) pääosin paikallinen kieli (Suomessa suomi, Ruotsissa ruotsi, Virossa viro jne.) ja joissakin englanti. Globaaleissa palveluissa (verkkokurssit, etäopetus, webinaarit, ekirjastot, asiakaskohtaiset luokkakurssit…) pääosin englanti ja joissakin paikallinen kieli.

Oppiasopimus – ”Oppimisen etukortti"

  • Oppiasopimus: ei maksa mitään, ei velvoita eikä sido mihinkään, mutta sillä saa etuja ja alennuksia

Aikataulu:
08:45 - 09:00 Liittyminen webinaariin

09:00 - 09:45 Oppiasopimuksen esittely (Jaakko Kuosmanen, Wakaru, suomeksi)

Jaakko on intohimoinen oppija, jolla on ollut tärkeä rooli Wakarun uusien palveluiden kuten Prosessipäivien ja Oppia.fi:n käynnistämisessä. Oppia-ekosysteemin rakentaminen sopii hyvin tällaiselle aktiiviselle verkostoitujalle. Jaakko vastaa Wakarun koulutuspalveluista ja toimii myös Wakarun toimitusjohtajana.

 

HUOM! Jos et pääse mukaan live-lähetykseen, voit katsoa webinaarin jälkitallenteen rekisteröitymällä Oppia.fi:hin ja seuraamalla ohjeita.

Järjestäjä