WEBINAARI: Palvelumuotoilun ABC

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

26.9.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Olet ehkä kuullut palvelumuotoilusta, muttet ole varma, koskettaako se sinua ja mahdollisesti miten. Palvelumuotoilu on kohtuullisen uusi tapa kehittää liiketoimintaa asiakaslähtöisesti. Tässä ilmaisessa webinaarissa saat pikakylvyn palvelumuotoilun perusteisiin, oli toimenkuvasi mikä tahansa.

Webinaari vastaa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä palvelumuotoilu on?
  • Palvelumuotoilun tavoitteet?
  • Miten palvelumuotoilu koskettaa minua?
  • Onko minulla asiakas? Kuka?
  • Miksi miettisin asiakkaan tai omaa polkuani?
  • Mikä on palvelumuotoilun minimioppimäärä?

Jos kaikki omaksuvat palvelumuotoilun ABC -opit, organisaationne on lähempänä paremman asiakaskokemuksen tuottamista. Kutsu siis kollegatkin koolle!

Aikataulu
08.55 Kirjautuminen webinaariin
09.00 - 9.50 Webinaari
09.50 - 10.00 Kysymyksiä, kommentteja, haasteita, kokemuksia (viestiminen chatilla)

Puhuja

 

Maria Wan (FM, MBA) on palvelumuotoilukonsultti, jolla on yli 15 vuoden työkokemus asiakaslähtöisyyden, palvelumuotoilun ja muutosjohtamisen valmennuksista sekä organisaatiokulttuurien kartoituksista. Maria kouluttaa Contribytella, joka on yksi liki 150 Oppian kouluttajakumppanista. Contribyten kurssitarjontaa pääset tutustumaan tästä.

Tutustu Contribyten palvelumuotoiluun ja Oppian blogista.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Järjestäjä