WEBINAARI: Toimivat palveluhallinnan prosessit ja niiden mittarit, miten onnistun?

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

5.10.2017

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

ITIL on IT-palveluhallinnan parhaiden käytäntöjen viitekehys, josta on muodostunut aihealueen ”de Facto” -standardi maailmanlaajuisesti. Organisaatiot maailmanlaajuisesti törmäävät jatkuvasti kysymyksiin miten prosessit tulisi kuvata, miten niitä tulisi mitata ja miten ne saadaa jatkuvan parannuksen piiriin? Tässä esityksessä paneudutaan käytännön esimerkkien kautta palveluhallinnan prosessien kuvaamiseen ja ensimmäisten mittarien käyttöönottoon.  

Aikataulu:
08:45 - 09:00 Liittyminen webinaariin
09:00-09:45 Esitys (Mikko Korhonen, Wakaru, suomeksi)

Puhuja:

https://cdn.oppia.fi/assets/img/images/eimg__411b9ff14bade62518ff88052cbb4347.jpeg

Mikko Korhonen on palveluhallinnan ja muutosjohtamisen valmentava konsultti, jonka erikoisosaamista on turhan mystiikan karsiminen ja viitekehysten sovittaminen toimiviksi käytännöiksi eri kokoisiin organisaatioihin.

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Järjestäjä