WEBINAARI: Pankkisektorin arkkitehtuuri ja BIAN

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

20.8.2019

Maksuton webinaari
klo10.00-11.00

BIAN - BIAN-Banking Industry Architecture Network-on määritellyt standardin määritelmän liiketoiminnan toiminnoille ja palveluiden vuorovaikutuksille, jotka kuvaavat pankin toiminnan standardilla tavalla. Tästä standardista kuvaustavasta on merkittävää hyötyä kaikille teollisuudenalan toimijoille.

Tässä webinaarissa tutustutaan BIANiin organisaationa ja tehdään pikakatsaus kesällä 2019 julkaistuun viitekehyksen uuteen versioon. 

Alustava agenda: 

  • BIAN organisaationa
  • BIAN viitekehyksenä ja BIAN Foundation
  • BIANin hyödyt
  • Esimerkkejä soveltamisesta
  • BIAN-jäsenyyden hyödyt (standardit APIt, ...)

Tämä webinaari on tarkoitettu niille kokonais-, liiketoiminta-, ratkaisuarkkitehdeille rahoituspalvelujen alalla (FSI), jotka ovat kiinnostuneita soveltamaan BIANin toimialan standardia organisaatiossaan. Aiheesta kiinnostuneille on syksyn 2019 aikana tulossa BIAN Foundation -kurssi. Se antaa oppilaille syvempää tietämystä standardista, mikä auttaa heitä ymmärtämään koko joukon BIAN artefakteja, miten soveltaa niitä ja miten ne voivat osaltaan auttaa BIAN standardin soveltamista (organisaation) tarpeiden täyttämiseksi.

BIANin kotisivut: www.bian.org

Puhuja: 

Lari Peltoniemi on työskennellyt prosessien ja toiminnan kehittämisen ja arvioinnin alueella yli 10 vuotta. Päätoimisesti IT-palveluiden prosessien määrittelyn, kehittämisen ja johtamisen alueella hän on toiminut vuodesta 2005. Hän on konsultoinut ja valmentanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita ITIL/ITSM prosessien määrittelyihin, käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyen. Lari on sertifioitu ITIL Foundation, ITIL Intermediate, VeriSM, SIAM Foundation, CAPO, CASM ja CMDB Foundation valmentaja. Hän on suorittanut TOGAF 9.1. Foundation ja TOGAF 9.1. Certified -sertifioinnit. 

-----

Kuuntele pidetty webinaari jälkitallenteena!

Ohjeet tallenteen katsomiseen:

1. (Jos et ole aiemmin vielä rekisteröitynyt Oppian käyttäjäksi) luo käyttäjätunnus OPPIA.FI – Oppimisen verkkokauppaan WWW.OPPIA.FI
2. Kirjaudu sisään Oppiaan
3. Rullaa webinaarisivun alalaitaan ja klikkaa kohdasta ”Katso tallenne”
4. Ohjaudut BrightTalk-palveluun, jota Oppia käyttää tallenteen julkaisuun
5. Luo käyttäjätunnus BrighTalkiin sivun oikean laidan lomakkeen avulla
6. Tämän jälkeen pääset käynnistämään webinaaritallenteen

Kysy tarvittaessa lisäohjeita Oppia Chatista.

Järjestäjä