Projektimaailman muutoksia - PRINCE2:2017

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

1.9.2017

Maksuton webinaari
klo10.15-11.00

Toukokuussa markkinoille tuli PRINCE2:n uusi versio – PRINCE2 2017. Se tuo mukanaan selkeitä parannuksia ja entistä parempia soveltamisvaihtoehtoja. Periaatteet, teemat ja prosessit säilyvät, mutta erityisesti periaatteiden merkitystä painotetaan ja teemojen sekä prosessien käytännön soveltamista korostetaan. Terminologiaa on yhtenäistetty ISO:21500 standardiin.

Tervetuloa mukaan! Maksuttomassa webinaarissa kokenut projektimaailman kouluttaja-konsultti käy kanssanne läpi mm. seuraavia kysymyksiä PRINCE2:2017 päivitykseen liittyen:

  • Mikä on muuttunut uudessa PRINCE2:2017 -versiossa vanhempaan verrattuna?
  • Voinko jatkaa vanhalla versiolla?
  • Mitä tapahtuu sertifioinnille?

Aikataulu

10:05 - 10:15 Sisäänkirjautuminen ja tekniikan testaus
10:15 - 10:50 Esitys
10:50 - 11:00 Kysymyksiä ja keskustelua

 

Puhuja

 

Tarja Isosaari toimii Wakaru Oy:n vanhempana konsulttina. Hän on työskennellyt projektijohtamisen parissa yli 25 vuotta ja on yksi harvoista sertifioiduista Suomen PRINCE2 -kouluttajista. Lue Tarjan blogikirjoitus PRINCE2:2017 on täällä tänään

Tutustu PRINCE2 uudistukseen Axeloksen sivuilta. Oppimisen verkkokaupasta löydät tulevat PRINCE2 Foundation sekä PRINCE2 Practitioner -koulutukset.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

PRINCE2 Agile® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
The SwirlTM is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for PRINCE2 Agile®.

Järjestäjä