WEBINAARI: Projektin sidosryhmät – projektin tärkeä voimavara!

Kesto:45 min
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

1.6.2018

Maksuton webinaari
klo10.00-10.45

Miten johdat ja toteutat menestyksellisesti erilaisia projekteja? Sidosryhmien hallinta on olennainen osa projektia. Sidosryhmien tuen avulla voit nopeuttaa projektin läpiviemistä merkittävästi, varmistaa kriittisten resurssien saatavuuden projektin käyttöön sekä vaikuttaa etukäteen projektin lopputulemana syntyvien muutosten käyttöönottoon organisaatiossa.

Tule webinaariin syventämään tietämystä projektin sidosryhmistä. Webinaarissa kuullaan projektin sidosryhmien tärkeydestä sekä tarjotaan konkreettisia esimerkkejä keinoista, joiden avulla voidaan löytää ratkaisuja yllättäviinkin sidosryhmähaasteisiin.

Webinaari on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää valmiuksiaan projektien johtamisessa ja ohjaamisessa. Webinaari hyödyttää mm. projektipäälliköitä sekä projektijohtajia, jotka tarvitsevat työkaluja sidosryhmien hallintaan.

Aikataulu

  • 09.55-10.00 Liittyminen webinaariin

  • 10.00-10:45 Esitys (Sami Lumpola, Senior Consultant, Wakaru Consulting, suomeksi)

 

Sami Lumpola on monessa sopassa keitetty kokenut projektitiimien vetäjä, joka näkee luottamussuhteiden rakentamisen tärkeänä ja kiinnostavana niin työelämässä kuin vapaa-ajalla. Tiiminvetäjänä hän on usein saanut kiitosta sujuvasta yhteistyöstä ja projektien määrätietoisesta läpiviemisestä.

Samin osaamisalueisiin kuuluvat tuotteiden hallinta elinkaaren päästä päähän, prosessien kehittäminen ja uuden liiketoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen sekä liiketoiminnan vaativien integraatioprojektien johtaminen. 

Katso projektinhallinnan kurssit Oppia.ii:stä.

Järjestäjä