Tallennusteknologioiden uudet tuulet

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

5.6.2020

Maksuton webinaari
klo9.30-10.15

 

Webinaari: Uuden ajan tallennusta markkinoiden johtavilla FlashSystems -järjestelmillä

5.6.2020 klo 09:30-10:15

Tervetuloa mukaan asiantuntijawebinaariimme! Tämänkertaisen webinaarin aiheena ovat modernit tallennusjärjestelmät ja niiden avulla saavuttavissa olevat kustannussäästöt ja muu liiketoimintahyöty. Webinaarissa aihetta tarkastellaan asiakasyritysten tyypillisimpien kipupisteiden kautta. Lisäksi osoitamme, kuinka näitä haasteita voidaan taklata uudenaikaisen FlashSystems -tallennusjärjestelmän avulla, kaiken kokoisissa yrityksissä. Webinaarissa asiantuntijapuheenvuoron saavat kumppaneidemme IBM:n ja Kaita Finlandin asiantuntijat.

Tallennusteknologioiden saralla puhaltavat uudet tuulet! Levyjärjestelmät ovat vahvassa murroksessa pyörivien levyjen jäädessä pois ja puolijohdelevyjen vallatessa alaa. Uudenaikaisten levyjärjestelmien hinnat ovat niiden yleistymisen myötä laskeneet tasolle, jossa hybridiratkaisut eivät enää ole hankintakustannuksiltaan puolijohdelevyihin perustuvia järjestelmiä edullisempia.

IBM on kiistaton markkinajohtaja entistä tehokkaampien puolijohdelevyjen (SCM, FCM) kehittämisessä. Sen FlashSystems -tuoteperheeseen hiljattain lanseerattujen uudistusten myötä tuoteperhe tarjoaa johdonmukaisen, nykyaikaisen tallennusalustan entry-level järjestelmistä aina enterprise-luokan laitteisiin, tuoden laitteet näin ollen myös pienten ja keskisuurten yritysten ulottuville. FlashSystems -tuoteperhe tarjoaa äärimmäistä tallennustehoa (pienikin järjestelmä tuottaa yli 50000 iops alle puolen millisekunnin latenssilla) todella kilpailukykyiseen hintaan (esim. 10TB käytettävää tilaa maksaa 12000eur viidelle vuodelle). Tämän lisäksi laitteiston käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi, sen hallinta perustuu markkinoiden johtavaan Watson-tekoälyyn ja valvonta tapahtuu pilvessä.

Osallistu webinaariimme ja kuule alan kovimpien asiantuntijoiden kertomana lisää näiden uudenaikaisten levyjärjestelmien ylivertaisuudesta ja siitä, minkälaista käytännön hyötyä yllä mainitut seikat voivat tuoda myös sinun yrityksellesi.

Webinaarin aikataulu:

9:15-9:30 Liittyminen webinaariin

9:30-10:00 Asiantuntijapuheenvuorot

10:00-10:15 Kysymyksiä ja keskustelua

 

Puhujina:

Juha Jauhiainen, Infrastructure Sales Leader, Pedab Finland Oy

Pasi Louanto, Toimitusjohtaja, Kaita Finland Oy

Juha Ekström, Technical Storage Architect, IBM Finland Oy

 

 

Yhteistyössä:


 

Järjestäjä