Tallennusteknologioiden uudet tuulet

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 3)

30.3.2021

Maksuton webinaari
klo9.30-10.30

Webinaari: Uuden ajan tallennusta markkinoiden johtavilla FlashSystems -järjestelmillä 

Tervetuloa mukaan asiantuntijawebinaariimme! Webinaarin aiheena ovat uudet modernit tallennusjärjestelmät ja niiden avulla saavuttavissa olevat kustannussäästöt ja muu liiketoimintahyöty. Aihetta tarkastellaan asiakasyritysten tyypillisimpien kipupisteiden kautta. Lisäksi osoitamme, kuinka näitä haasteita voidaan taklata uudenaikaisen FlashSystems -tallennusjärjestelmän avulla, kaiken kokoisissa yrityksissä. Webinaarissa asiantuntijapuheenvuoron saavat Pedabin sekä kumppanimme Kaita Finlandin asiantuntijat.

Tallennusteknologioiden saralla puhaltavat uudet tuulet! Levyjärjestelmät ovat vahvassa murroksessa pyörivien levyjen jäädessä pois ja puolijohdelevyjen vallatessa alaa. Uudenaikaisten levyjärjestelmien hinnat ovat niiden yleistymisen myötä laskeneet tasolle, jossa hybridiratkaisut eivät enää ole hankintakustannuksiltaan puolijohdelevyihin perustuvia järjestelmiä edullisempia.

IBM on kiistaton markkinajohtaja entistä tehokkaampien puolijohdelevyjen (SCM, FCM) kehittämisessä. Sen FlashSystems -tuoteperheeseen hiljattain lanseerattujen uudistusten myötä tuoteperhe tarjoaa yhdenmukaisen, nykyaikaisen tallennusalustan entry-level järjestelmistä aina enterprise-luokan laitteisiin, tuoden laitteet näin ollen myös pienten ja keskisuurten yritysten ulottuville. FlashSystems -tuoteperhe tarjoaa äärimmäistä tallennustehoa: Pienikin FlashSystems 5015 järjestelmä tuottaa jopa 400000 IOPS 70 mikrosekunnin latenssilla ja vastaavasti FlashSystems 5200 NVMe -pohjainen laitteisto mahdollistaa 1.5 Milj. IOPS 70 mikrosekunnin latenssilla. FlashSystems 5200 on ainoastaan 1U korkea ja mahdollistaa useamman sadan teran kapasiteetin itse laitteiston sisälle ja lisäksi se on laajennettavissa ulkoisesti useampaan petatavuun. Laitteiston käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi, sen hallinta perustuu markkinoiden johtavaan Watson-tekoälyyn ja valvonta tapahtuu pilvessä.

Osallistu webinaariimme ja kuule alan kovimpien asiantuntijoiden kertomana lisää näiden uudenaikaisten levyjärjestelmien ylivertaisuudesta ja siitä, minkälaista käytännön hyötyä yllä mainitut seikat voivat tuoda myös sinun yrityksellesi.

Webinaarin aikataulu:

09:15 - 09:30 Liittyminen webinaariin
09:30 - 10:15 Asiantuntijapuheenvuorot 
10:15 - 10:30 Kysymyksiä ja keskustelua

 

Puhujina:

Kari Karunen, Technical Sales Manager, Pedab Finland Oy
Pasi Louanto, Toimitusjohtaja, Kaita Finland Oy

 

Yhteistyössä: 

 

 

Järjestäjä