Tekoälyavusteiset analytiikka- ja raportointiratkaisut

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

24.4.2020

Maksuton webinaari
klo10.15-11.15

Maksuton webinaari: Tekoälyavusteisten (AI) analytiikka- ja raportointiratkaisuiden avulla parempia liiketoimintapäätöksiä

 

Tervetuloa mukaan perjantaiwebinaariimme 24.4. aiheella: Tekoälyavusteisten (AI) analytiikka- ja raportointiratkaisuiden avulla parempia liiketoimintapäätöksiä. Webinaarissa kuullaan kumppaniyrityksemme Midanoksen asiantuntijoita. Midanos on kotimainen analytiikkaratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys; erityisen vahva osaaminen ja kokemus heillä on IBM Cognos Analytics -tuotteisiin liittyen. Näihin tuotteisiin viime aikoina tehty merkittäviä uudistuksia; helppokäyttöisyyteen ja ulkoasuun tulleiden parannusten lisäksi analytiikkaan on yhdistetty myös tekoälytoiminnallisuuksia, jotka auttavat paremman näkemyksen muodostamisessa siitä, mitä kaikkea liiketoiminnan kannalta hyödyllistä tietoa käytettävissä olevasta datasta on ammennettavissa.

Osallistu maksuttomaan webinaariimme ja kuule alan kovimpien asiantuntijoiden havainnollistamana käytännön esimerkkien ja demon avulla miten tekoälyavusteista analytiikkaa voidaan soveltaa liiketoimintahyödyn saavuttamiseksi myös teidän organisaatiossanne!

Nykyaikaisissa organisaatioissa tarvitaan intuitiivinen ja helppokäyttöinen työkalu datasta johdettuihin näkemyksiin pohjautuvien liiketoimintapäätösten tekemiseksi. Analytiikkatyökalun tulee haluttujen taulukoiden ja visualisointien lisäksi pystyä kertomaan myös mitä muuta liiketoiminnan kannalta hyödyllistä tietoa käytettävissä olevasta datasta on mahdollista havaita. Modernit analytiikkaratkaisut mahdollistavat tekoälyn (AI) hyödyntämisen osana liiketalouden raportointi- ja analytiikkaprosesseja.

Tyypillisiä tarpeita ja haasteita, joihin nykyaikaisilla analytiikkaratkaisuilla voidaan vastata:

  • Tietoa kerätään useista eri tietolähteistä ja kerättyä dataa halutaan hyödyntää liiketoiminnan päätöksenteon pohjana.
  • Raporttien ja analyysien tekeminen itse ei ole mahdollista ja pyyntöjen läpimenoajat ovat liian pitkiä.
  • Käytettävissä olevien tietojen yhdistely esim. Excelissä on hyvin työlästä ja siihen menee liikaa työaikaa joka kuukausi.
  • Käsin kootuissa tiedoissa on usein virheitä ja päädytään erilaisiin lopputuloksiin, joista ei voida vetää luotettavia johtopäätöksiä.

 

Webinaarimme tarjoilee tiiviin ja tehokkaan tietopaketin muodossa uutta näkökulmaa modernien analytiikkatuotteiden tarjoamiin mahdollisuuksiin mm. edellä mainittuihin haasteisiin vastaamisessa.

 

Aikataulu:

10:15-10:30 Liittyminen webinaariin 

10:30-11:00 Asiantuntijapuheenvuorot ja demo

11:00-11:15 Kysymyksiä ja keskustelua 

 

Puhujina:

Petri Böhm, Maajohtaja, Pedab Finland Oy
Tom Forsström, CEO, Midanos
Jaakko Forsberg, Executive Consultant, Midanos  

 

Midanos Oy on vaativien Business Intelligence ja Planning -ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut konsultointiyritys. Kaikki yrityksen konsultit ovat kokeneita osaajia, joilla on yli 10 vuoden kokemus alalta. Midanoksella on vahvat näytöt useista vaativista analytiikkahankkeista maamme suurimpien yritysten kanssa.

 

Yhteistyössä:
 

Järjestäjä