Tietosuoja kuntoon palveluntuottajalla - Case Celkee

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

24.3.2017

Maksuton webinaari
klo10.00-11.00

Celkee lähti itse oma-aloitteisesti kehittämään palvelunsa tietosuojaa GDPR:n vaatimuksien mukaiseksi. Reilun puolen vuoden aikana kehitystä on tapahtunut oman palvelun lisäksi myös asiakkaiden ja toimittajien kanssa tehdyissä sopimuksissa. Tässä esityksessä Kimmo kertoo miten lainsäädäntöä on tulkittu ja sovellettu, mitä vaatimuksia asiakkailta on tullut ja mitä vaikutuksia vaatimuksilla on ollut Celkeeltä toimittajien suuntaan. Esitys kuvaa Tietosuojan kehittämistä pk-sektorin IT-palvelun ja sen tuottajan näkökulmasta.

Aikataulu:

9.45 - 10.00 Kirjautuminen sisään ja tekniikan testaus
10.00 - 10.05 Päivän aiheen ja puhujan esittely (Lari Peltoniemi, Wakaru Oy)
10.05 - 11.00 Esitys (puheenvuoro suomeksi / in Finnish)

Webinaari on maksuton ja katseltavissa myös jälkikäteen OPPIA.FI BRIGHTTALK -kanavassa. Harjoittelu korostuu myös tietosuojan johtamisessa. Wakarun SERTIFOINTIIN VALMENTAVAT KURSSIT TIETOSUOJASTA LÖYDÄT OPPIA.FI:STÄ

 

Kimmo Vättö

Tietosuoja kuntoon palveluntuottajalla - Case Celkee

Kimmo on toiminut erilaisissa asiantuntijaorganisaatioiden päällikkö- ja johtotehtävissä 20 vuotta. Hänellä on kokemusta hankkeiden johtamisesta pienistä projekteista aina satojen henkilöiden projektisalkun hoitoon sekä asiantuntijaorganisaatioiden kehittämisestä ja isojen muutosten läpiviennistä. Kimmo on myös kokenut ketterien ja leanien toimintamallien kehittäjä ja hyödyntäjä. Viimeisen neljän vuoden aikana Kimmo on osallistunut kymmeniin läpinkyvyyden liiketoimintalähtöistä hyödyntämistä parantaviin projekteihin. Tämä on kehittänyt hänestä piilevän tiedon liiketoimintalähtöisen hyödyntämisen johtavan asiantuntijan.

 

 

HUOM! Webinaarin katsomiseen jälkikäteen tarvitset BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Webinaaritallenteen katsomiseen ilmoittautuminen jälkikäteen ei luo BrightTalk tunnusta, mutta voit luoda itsellesi sellaisen kun Oppia.fi opastaa sinut oikeaan tallenteeseen. 

Järjestäjä