Webinaari - Tunneilmapiirin johtaminen

Kesto:30 min
Kieli:suomi
Teknologia:Muu teknologia (muu)

12.4.2019

Maksuton webinaari
klo9.00-9.30

·     Mitä tunneilmapiirin johtaminen on?

·     Miksi tunteiden johtainen kuuluu työelämään?

·     Yhteisen tunneilmapiirin johtaminen

Jos tunneilmapiiriä ei tietoisesti johdeta, lähtee se huomaamatta synkkenemään.  Esimiehillä ja johtajille on merkittävä rooli työyhteisön tunneilmapiirin luojana. Tunteet tarttuvat ja hierarkiassa ylimpänä olevan tunteet leviävät usein kaikkein vahvimmin. Esimiehen myönteinen johtamisote on paitsi tehokas myös ilmainen työhyvinvoinnin parantamiskeinoja. Mutta myös jokainen työyhteisön jäsen vastaa omalta osaltaan tunneilmapiirin kehittämisestä ja valitsee toimiiko itse myönteisten tunteiden levittäjänä ja yhteisön energisoijana vai ilmapiirin myrkyttäjänä. Positiivinen tunneilmapiiri ruokkii jokaisen ihmisen työssä onnistumista.

Webinaarin sisältöä muun muassa:

Mitä työyhteisön tunneilmapiiri on ja miten sitä voi jokainen johtaa sekä kehittää:

-      Myönteisen ilmapiirin johtaminen

-      Miksi panostaisin hyvään tunneilmpiirin ja miten?     

-      Stressin ja vuorovaikutuksen merkitys tunneilmapiirissä

Webinaarin aikataulu:

8.45-9.00 Webinaariin liittyminen

9.00-9.30 Aiheen käsittely, yhteenveto ja aikaa kysymyksille

Kouluttaja:

Jaana Hautala

on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot  sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovaatisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaivaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.

Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.

Jaana on aktiivinen linkedinissä, joten luodaanhan verkosto sitä kautta.

Linkedin

https://www.linkedin.com/in/jaana-hautala/

Oivaltamaan Oy

www.oivaltamaan.fi

 

Järjestäjä