WEBINAARI: Vaadi oikein!

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

15.3.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

”Miten voi vaatia väärin???” eräs seminaariin osallistuja oli kysynyt tilaisuuden vetäjältä muutama vuosi sitten, kun olin erään yrityksen tilaamana puhumassa heidän seminaarissaan. Ja tämän vetäjä kertoi esitellessään minut ja sanoi antavansa minun vastata tuohon. Täytyy myöntää, että itsekin aluksi hieman mietin tuota minulle annettua otsikkoa. Mutta kyllähän se sieltä tuli, kun hetken pohdin asiaa.

Tässä webinaarissa käsittelen aihetta sekä tyypillisimpien vaatimusmäärittelyn sudenkuoppien että parhaiden käytäntöjen kautta kertoen todellisia esimerkkejä erilaisista tilanteista. Jokainen projekti on erilainen, joten ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa – valitettavasti. Joskus ketteryys on paras tapa, joskus taas iteratiivisuus puree paremmin. Oikean tavan ja tarkkuustason löytäminen vaatiikin kokemusta – tai hyviä vinkkejä, mihin kiinnittää huomiota.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Vaadi oikein! Puhuja: Tarja Raussi, Senior Consultant (Coala)

Tarja Raussi on tehnyt vaatimusmäärittelyä lähes koko uransa ajan hyvin erilaisissa liiketoimintaympäristöissä ja erilaisissa projekteissa. Hän on valmentanut toista tuhatta määrittelijää ja vetänyt pitkäkestoisia määrittelyn valmennusohjelmia. Vaatimusmäärittelyn lisäksi Tarja on tehnyt systeemityötä päästä päähän ja ollut kehittämässä systeemityömenetelmiä useille yrityksille ja organisaatioille. Laaja-alaisuus ja kokonaisuuksien hallinta johtivat lopulta kokonaisarkkitehtuurin pariin. Nykyisin Tarja toimiikin Coala Oy:ssä kokonaisarkkitehtuurin ja systeemityön konsulttina.

Järjestäjä