Näin valitset organisaatiollesi sopivan valmisohjelmiston

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

18.9.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Kaikki asiakashallintajärjestelmä eivät ole samanlaisia. Tuotteiden välillä on eroja. Sama pätee myös muihin valmisohjelmistoihin (ERP, IAM, ECM jne.) Myyjät lupaavat yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Kuinka valitset organisaatiollenne sopivan tuotteen?

Onnistunut valinta lähtee omien tarpeiden tunnistamisesta ja kuvaamisesta. Kun tiedät tarpeet, osaat vaatia niitä valittavalta tuotteelta. Kokonaisarkkitehtuuri tarjoaa hyvät menetelmät tarpeiden analysointiin ja kuvaamiseen. Menetelmien avulla kuvaat myös, kuinka uusi ratkaisu istuu osaksi kokonaisuutta ja mitä muutoksia se vaatii mm. integraatioihin ja ympäröiviin järjestelmiin.

Tule kuulemaan, miten arkkitehtuurityö auttaa onnistumaan valmisohjelmistovalinnassa. Webinaari soveltuu myös muille kuin arkkitehdeille.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Näin valitset organisaatiollesi sopivan valmisohjelmiston Puhuja: Petteri Laamanen, Senior Consultant (Coala)

Senior Consultant Petteri Laamanen on osallistunut tuotevalintoihin niin organisaation omana työntekijänä kuin hankintaa avustavana konsulttina. Hankittavat ohjelmistot ovat vaihdelleet CRM-paketeista aina IAM-ratkaisuihin. Petterillä on seuraavat kokonaisarkkitehtuurisertifikaatit: TOGAF® 9 Certified ja ArchiMate® 3 Practitioner. Tämän lisäksi hänellä on kokemusta muun muassa JHS-179 suosituksen soveltamisesta sekä muiden vastaavien kehikkojen käytöstä. Petteri toimii Coala Oy:ssä konsulttina ja käyttää arkkitehtuurimenetelmiä päivittäisessä työssään.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Järjestäjä