WEBINAARI: Vältä kokonaisarkkitehtuurin kaatopaikka

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

9.10.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Kokonaisarkkitehtuurivälineet säilyttävät arkkitehtuurisisällön ns. repositoryssä. Eli keskitetyssä hakemistossa, jota kaikki mallintajat käyttävät. Useampi kokki aikaansaa suuremman sopan. Kaaoksen välttämiseksi on omat keinonsa. Yksi keino on päättää etukäteen, mitä elementtejä uudelleenkäytetään ja mistä ne löytyvät. Toinen keino on siivoustoimet. Voit pitää isompia siivouspäiviä vuosikellon mukaan tai siivota vähitellen työn aikana. Molemmille on paikkansa. Muitakin keinoja on ja siitä lisää webinaarissa.

Webinaarin pitäjä Anna on monessa liemessä keitetty kokonaisarkkitehti, jolta saat parhaat käytännön vinkit siihen, miten sisällön saa pidettyä elinkelpoisena pidempään. Siivoustoimia esitellään myös BiZZdesign Enterprise Studion avulla.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Vältä kokonaisarkkitehtuurin kaatopaikka! Puhuja: Anna Aaltonen, Senior Consultant (Coala)

Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on käytännönläheinen ja oleellisiin asioihin pureutuva.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan täältä.

Järjestäjä