WEBINAARI: Miten ehkäistä ei-toivottua käytöstä organisaatiossa?

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

18.9.2018

Maksuton webinaari
klo10.00-11.00

Mediassa uutisoidaan jatkuvasti organisaatioista, joiden edustamat henkilöt ovat toimineet ei-toivotusti – joko tahattomasti tai tarkoituksellisesti. Aseman ja vallan väärinkäyttöä, epäilyttäviä transaktioita, intressiristiriitoja, harkitsemattomia lausuntoja lehdistölle, syrjintäväitteitä, ja lista jatkuu päivittäin.

Jokainen organisaatio on altis skandaaleille, joista taloudellisten ja juridisten seuraamusten lisäksi vaikutukset yrityksen maineeseen ja yhteistyökumppanuuksiin voivat olla kohtalokkaita.

Paras keino suojautua näiltä riskeiltä on ymmärtää oman organisaatiosi kannalta relevantit riskit sekä varautua niiden toteutumiseen: Mitkä ovat tilanteita, joissa meidän johto tai muu henkilöstö voisi toimia ei-toivotusti – joko tahattomasti tai tarkoituksella?

Tässä maksuttomassa webinaarissa opit, mitkä ovat parhaat käytännöt ei-toivotun käytöksen ehkäisyyn ja skandaalien välttämiseen. Kuulet myös vinkkejä miten toimia tilanteissa, joissa ei-toivottu käytös tai skandaali ehkäisystä huolimatta realisoituu.

Puhuja: 

NIINA RATSULA auttaa perustamansa Code of Conduct Companyn asiantuntijana organisaatioita kehittämään yritysetiikan, compliancen ja sisäisen valvonnan käytäntöjä sekä vastuullista johtamiskulttuuria. Niinalla on 12 vuoden monipuolinen kansainvälinen kokemus compliance-ohjelmien, yritysvastuun, sisäisen valvonnan ja sisäisen tarkastuksen parissa Nokian ja Kemiran palveluksessa sekä tutkijana Turun Kauppakorkeakoulussa. Niina on suosittu kirjailija ja luennoitsija - hänen blogia voit seurata osoitteessa www.codeofconduct.fi.

Järjestäjä