WEBINAARI – Voimaa vastuunoton kulttuurista!

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

8.9.2017

Maksuton webinaari
klo10.30-11.15

Tervetuloa webinaariin!

Millä todennäköisyydellä organisaatiosi/ tiimisi/ projektisi saavuttaa halutut tulokset? Mikä on hinta siitä, mikäli tuloksia ei saavuteta? Mitä seuraa siitä, kun ne saavutetaan?

Tule maksuttomaan webinaariin kuulemaan, mikä on Aloitteellisen vastuunoton kulttuuri ja miten se auttaa saamaan asiat maaliin, onnistumaan yhdessä. Tätä vuotta on vielä kolmasosa jäljellä, lopputulemaan ehdit vielä vaikuttamaan!

Aikataulu:

10:15 - 10:30  Kirjautuminen webinaariin 
10:30 – 11:15 Aloitteellisen vastuunoton kulttuuri Accountability
11:15 – 11:30 Q & A

Puhuja:

Hele Lonka on tuotantotalouden DI, jota on koko pitkän työuran kiinnostanut tulosten saavuttaminen ja suorituskyvyn jatkuva parantaminen. Toiminnanohjauksen, prosessien, Leanin, myynnin ja asiakaskokemuksen jälkeen edelleen tuntui jokin pala puuttuvan. Accountability, Aloitteellisen vastuunoton kulttuuri on yksinkertainen, konkreettinen ja mitattava, sen avulla saadaan ihmiset mukaan ja halutut muutokset maaliin.


Tästä linkistä voit ennakkoon valmistautua tekemällä arvion oman organisaatiosi kulttuurin suorituskyvystä. Arviointi vie aikaa vain muutamia minuutteja. Mikäli teet arvion, lähetämme raportin sähköpostilla.Hele Lonka/DOOR, sertifioitu Accountability fasilitaattori.

Lisää aiheesta artikkeleissamme http://www.doornordic.com/door-artikkelit/HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

 

Järjestäjä