Murroksessa olevan Service Deskin tulevaisuus

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 3)

6.10.2020

Maksuton webinaari
klo13.00-14.00

Tervetuloa Wave-webinaariin: Murroksessa olevan Service Deskin tulevaisuus! 

Alan tapahtumissa on kauan puhuttu, miten 2020-luvulla Service Deskin eturintamaan tuodaan kovat asiantuntijat. Harva esitys on kuitenkaan mennyt konkretian tasolle kertoen, miten tällainen muutos mahdollistetaan. 

Tässä webinaarissa kuulet case esimerkin siitä, miten Goforella toteutimme 1.tason eskalaatiokerroksen muuttamisen asiantuntijatasoksi kaksi vuotta sitten. Kerron millainen muutosmatkamme on ollut. 

Webinaarissa kuulet, millaisia haasteita roolien murros toi mukanaan ja miten niistä selvittiin. Lisäksi kuulet, miltä muutos on tuntunut Service Deskin työntekijöiden näkökulmasta ja millaista osaamisen kehittämistä se on vaatinut heiltä. Kerron myös miten organisaatio voi tukea Service Deskin henkilöiden osaamisen kehittämistä. 

Tilaisuus on osa Wave-jäsentoimintaa ja ASIAKASPALVALVELUVIIKON 2020 -ohjelmaa. 
 

Webinaarin aiheina ovat: 

  • Case Gofore: Miten olemme toteuttaneet roolimurroksen?
  • Millaisia haasteita tulee eteen, kun Service Deskin 1.tason eskalaatiokerros muuttuu asiantuntijatasoksi, jossa ratkaistaan suoraan suurin osa tiketeistä? 
  • Millaista osaamista Service Deskissä tulevaisuudessa tarvitaan?
  • Miten osaamisen kehittämistä voidaan tukea organisaation sisällä?
     

Puhujana Jenna Salo Goforelta
Jenna toimii Goforella Continous Services Leadina ja palvelupäällikkönä. Jennalla on yli 10 vuoden kokemus tukitoiminnoista. Jenna on työskennellyt ylläpito- ja työtehtävissä eri rooleissa ja perustanut yhden Service Deskin. Nykyään Jenna keskittyy kehittämään ja kasvattamaan jatkuvien palveluiden liiketoimintaa. Jenna on vahvimmillaan palvelunhallinnan ja tukipalveluiden liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Lisäksi hänen sydämensä saa sykkimään asiakaskokemuksen, työkulttuurin ja työntekijöiden hyvinvoinnin edistäminen.

Lue lisää Goforesta!

Tiedustelut
Laura Hassel, Wave: laura.hassel(at)wakaru.fi

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!
Wave toimii erinomaisen asiakaspalvelun puolesta. Wave-jäsenverkostossa on yli 100 organisaatiota - tulkaa mukaan aktiiviseen verkostoon! Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Timo Keinäseen puh. 040 573 7790 tai timo.keinanen(at)wakaru.fi tai osta suoraan OPPIASTA!

Järjestäjä