Wave-webinaari: Kuinka lisätä myyntiä asiakaspalvelussa?

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 2)

27.4.2021

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

WEBINAARITALLENNE: Kuinka lisätä myyntiä asiakaspalvelussa?

Luvassa on maksuton webinaari, jossa puhujat kertovat monen vuosikymmenen kokemuksella, kuinka saada asiakaspalvelusta myynnillinen asiakaspalvelu.

Saat konkreettiset vinkit, joita voit hyödyntää oman yksikkösi tai tiimisi johtamisessa heti webinaarin jälkeen!

Haluatko lisää keinoja myynnin lisäämiseen?
Webinaarin lisäksi myyntiä voit viedä uudelle tasolle Wave Akatemian yrityskohtaisella 1,5 päivän valmennuksella Tahtotilasta tavoitteiksi ja tekemiseksi. Toteutuksesta vastaavat QualityDeskin kokeneet ammattilaiset.

  • Kokonaisuus tarjoaa konkreettiset ja selkeät toimenpiteet, joiden avulla voit jalkauttaa organisaation tahtotilan työntekijöiden konkreettiseksi tekemiseksi. Saat opit ja prosessin siihen, kuinka muutoksia voidaan viedä nopeasti asiakastyön arkeen.
  • Valmennuksen aikana luodaan template-pohjat, joiden avulla voi jatkaa organisaation muutosjohtamista menestyksekkäästi.


Webinaarin asiantuntijoina puhumassa

 

Ville Mikkonen
Ville on myynnin sekä asiakaspalvelualan ammattilainen. Hän on toiminut contact center alalla jo yli 17 vuotta, aina asiakaspalvelijasta johtoryhmään saakka. Viimeiset kolme vuotta Ville on toiminut yrittäjänä sekä toimitusjohtajana QualityDeskin parissa.

Sakari Taitonen
Sakarilla on 15 vuoden kokemus contact center alalta. Hän omaa vahvan kokemuksen tulosten analysoinnista sekä muutosten viemisestä organisaatioon. Erikoistunut myyntitiimien johtamiseen ja valmentamiseen.

QualityDesk auttaa niin pieniä, kuin suuriakin organisaatioita henkilöstön valmentamisessa sekä myynti- ja asiakaspalveluiden kehittämisessä. Tarjoamme lisäksi erilaisia auditointiratkaisuja muun muassa myynnin ja asiakaspalvelun osalta. Tavoitteenamme on parantaa organisaatioiden työntekijätyytyväisyyttä, sekä auttaa strategian mukaisten tavoitteiden saavuttamisessa! Lue lisää!

Tiedustelut
Laura Hassel, Wave: laura.hassel(at)wakaru.fi

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!
Wave toimii erinomaisen asiakaspalvelun puolesta. Wave-jäsenverkostossa on yli 100 organisaatiota - tulkaa mukaan aktiiviseen verkostoon!
Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Timo Keinäseen puh. 040 573 7790 tai timo.keinanen(at)wakaru.fi tai osta suoraan Oppiasta!

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Järjestäjä