Wave-webinaari: Vapauta puhepotentiaalisi

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

15.6.2021

Maksuton webinaari
klo15.00-16.00

WEBINAARITALLENNE: Vapauta puhepotentiaalisi

Jokaisella meistä on hallussaan mittaamattoman arvokas ilmaisun väline, jos puhekalusto on terve. Se tarjoilee lukuisia mahdollisuuksia avuksi esimerkiksi kohtaamiseen, innostamiseen, auttamiseen ja myymiseen. Miksi siis kaikki eivät näihin mahdollisuuksiin tartu? 

Vapauta puhepotentiaalisi -webinaarissa kuulet, kuinka taitavasta äänenkäytöstä ja elävästä puheilmaisusta voi saada varmuutta ja iloa työhön. Tunnin aikana esitellään, miten äänenkäyttötaitoja hiotaan, ja jaetaan vinkkejä, joilla parannat puheilmaisuasi ja menestyt. Upea äänesi on sinussa jo – ota se käyttöön. 

Webinaari toteutetaan yhteistyössä Wave-jäsen Vokomotiivin kanssa. Tervetuloa oppimaan uutta maksuttomaan webinaariimme!

Webinaariasiantuntijana

Puhevalmentaja ja vokologi FM Marja Suurpalo
Marja on äänenkäyttöön ja äänelliseen ilmaisuun erikoistunut puhevalmentaja, jolla on vuosien kokemus asiakaspalvelutyöstä eri kanavissa. Hänen erityisosaamistaan ovat rakentava vuorovaikutus, vieraalla kielellä esiintyminen ja äänenkäytön yksilövalmennus. Kouluttajana Marjaa on kuvattu vetovoimaiseksi ja selkeäksi. Voit tutustua kouluttajaan etukäteen LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/marjasuurpalo/

Tulossa valmennus: Wave Akatemiassa Kuuntelemisen taidot asiakaspalvelussa -valmennusta.

Yhteistyössä Wave-jäsen:

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Tiedustelut
Laura Hassel, Wave: laura.hassel(at)wakaru.fi

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!
Wave toimii erinomaisen asiakaspalvelun puolesta. Wave-jäsenverkostossa on yli 100 organisaatiota - tulkaa mukaan aktiiviseen verkostoon! Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Timo Keinäseen puh. 040 573 7790 tai timo.keinanen(at)wakaru.fi tai osta suoraan Oppiasta!

 

Järjestäjä