Palvelupäällikköpäivä 2024

Tervetuloa jo kolmatta kertaa järjestettävään Palvelupäällikköpäivään! 

Palvelupäällikköpäivä 2024 järjestetään 12.12.2024 Helsingissä, hotelli Scandic Parkin upeassa Vision salissa. Ensimmäisen kerran marraskuussa 2022 järjestetty tapahtuma löysi heti paikkansa palvelupäälliköiden vuosikalenterista ja on kerännyt vuosittain suuren joukon palvelupäälliköitä yhteen oppimaan ja verkostoitumaan. Tapahtuma on saanut osallistujilta erinomaista palautetta ja on muodostunut odotetuksi kohtaamispaikaksi alansa ammattilaisille.

Tänäkin vuonna tapahtuman ohjelma keskittyy palvelupäällikön roolin tukemiseen tarjoamalla parhaat ja ajankohtaisimmat opit ja vinkit. Ohjelmaan valittavissa teemoissa käsitellään monipuolisesti palvelupäällikön vaativassa roolissa vaadittavia tietoja ja taitoja. Lisäksi tapahtumapäivä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua alan kollegoiden kanssa.

Kerromme pian lisää teemoista ja ohjelmasisällöstä, pysy siis kuulolla. Voit nyt jo varata paikkasi tapahtumaan edulliseen Blind Bird hintaa!

 

Viime vuoden tapahtumasta saatua palautetta:

  • Vastasi odotuksia. Hyvä paletti eri osa-alueista!
  • Päivä vastasi odotuksia ja tuli sopivasti uutta pohdittava. Ei jäänyt mitään sellaista, jota olisi jäänyt kaipaamaan.
  • Pisteet ajankohtaisten aiheiden nostamisesta ja niissä myös todella hyvät asiantuntijat esiintymässä. Ensimmäinen kerta kun olen mukana tapahtumassa, jossa oikeasti tilaisuus on ajatuksella tauotettu. Toivottavasti tapahtuma järjestetään ensikin vuonna, rima on asetettu varsin korkealle, ainakin tämän vuoden perusteella!
  • Päivän isäntä on elementissään, hän on luonteva ja miellyttävä juontaja ja myös innostava. Tauot olivat hyvät, jaksoi niiden avulla kuunnella esitykset paremmin. Myös se, että oli vain yksi linja esityksiä, johon osallistuivat kaikki, oli toimiva konsepti.
  • Tilaisuus oli hieno etenkin siksi, että puhujilla riitti energiaa ja innostusta. Minä ja muu yleisö pysyimme mukana koko päivän.
  • Monenlaisia aiheita mahtui päivään. Esitysten välit oli sopivasti tauotettu, joten jokaisen esityksen osalta jaksoi aiheeseen keskittyä. Omaan työhön sai eniten jatkoa ajatellen pohdittava uusista aiheista. Osa oli sellaisia, että ovat olleet paljon muuta kautta esillä omassa työssä. Niistä tuli kyllä uutta näkökulmaa aiheisiin ja vahvistusta, että oikeiden asioiden äärellä on oltu.
  • Kiitos, kaikki sujui mallikkaasti, esitykset olivat hyvin energisiä ja yleisö pysyi hereillä koko päivän.

 

Onko Palvelupäällikköpäivä sinulle uusi tapahtuma? Tutustu täältä aiempien vuosien sisältöön:

Palvelupäällikköpäivä 2022 I Palvelupäällikköpäivä 2023

 

Onko sinulla tuote tai palvelu, joka tarjoaa lisäarvoa palvelupäällikön arkeen? Kysy kumppanipakettia tapahtumaan.

Kysy tarjousta juuri teidän ryhmälle, jos tapahtumasivun valmiit paketit eivät ole sopivia.

info@oppia.fi

Hinnat

BLIND BIRD - Palvelupäällikköpäivä 2024 (1 lippu)
390.00
+ alv %
Siirry ostamaan
BLIND BIRD Tupla - Palvelupäällikköpäivä 2024 (2 lippua)
590.00
+ alv %
Siirry ostamaan
Peruutusehdot

Huomioithan, että lippuja voi ostaa jo ennakkoon ja ilmoittaa osallistujat myöhemmin.

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Elina Halonen p. +358 40 735 9265.

Sijainti

Scandic Park
Osoite:
Mannerheimintie 46, Helsinki