Service Management Day 2024

UUSI TAPAHTUMA!

Tervetuloa osallistumaan uuteen ja innostavaan tapahtumaan – Service Management Day 2024! Prosessipäivien vuosikymmenen kestäneen menestyksen jälkeen on aika uudistua. Niissä jalanjäljissä jatkaa tämä uusi palvelujohtamisen ammattilaistapahtuma, joka kokoaa yhteen alan tekijät organisaatioon ja rooliin katsomatta! Tapahtuma järjestetään 6.3.2024 Helsingissä, upean Wanhan Sataman yli 120-vuotiaissa tiilimakasiineissa. Nämä puitteet ja monipuolinen ohjelma tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden syventyä palvelujohtamisen maailmaan.

Service Management Day tarjoaa kolme kohdennettua ohjelmalinjaa, jotka keskittyvät erityisesti palvelujohtamisen digitalisaatioon ja tulevaisuuden teknologioihin. Tänä vuonna keskitymme palvelujohtamisen keskeisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita teknologian kehitys on tuonut mukanaan.

Digital Future -linjassa tarkastelemme, kuinka digitalisaatio ja tekoäly muovaavat palvelukehitystä ja IT-ylläpitoa, mukaan lukien tekoälyn sääntelyn vaikutukset ja uudet kehitysmenetelmät. Keskustelemme myös siitä, miten nämä teknologiat vaativat uudenlaista osaamista ja lähestymistapaa.

Practical Lab -puheenvuoroissa sukellamme käytännön esimerkkeihin ja tutkimme erilaisia lähestymistapoja palvelujohtamisessa. Lisäksi syvennymme siihen, miten modernit menetelmät, kuten jatkuva parantaminen ja asiakaskeskeisyys, vaikuttavat organisaatioiden toimintaan.

Experience Studio -salissa keskitymme konkreettisiin case-esimerkkeihin ja parhaisiin käytäntöihin. Tässä osiossa opimme, miten uusia teknologioita ja menetelmiä voidaan hyödyntää päivittäisessä toiminnassa ja mitä se vaatii IT-hallinnolta sekä työntekijöiltä.

Service Management Day 2024 on suunnattu IT-ammattilaisille, palvelujohtamisen asiantuntijoille sekä kaikille, jotka haluavat pysyä ajan hermolla palvelujen hallinnan ja teknologian kehityksen suhteen. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitumiseen, uusien oivallusten saamiseen ja alan johtavien asiantuntijoiden oppeihin. Älä jätä käyttämättä tilaisuutta osallistua tähän innovatiiviseen ja eteenpäin katsovaan tapahtumaan. Varaa paikkasi jo tänään ja tule mukaan vaikuttamaan palvelujohtamisen tulevaisuuteen!

Ensimmäiset puhujat on jo julkaistu ja uusia julkaisemme tällä sivulla viikottain. Pysy siis kuulolla!

#palvelujohtaminen #digitalisaatio #tekoäly #jatkuva parantaminen #asiakaskeskeisyys #teknologian kehitys #ITIL #DevOps #Agile #Lean #tulevaisuuden teknologiat

 

Tervetuloa kuulolle maksuttomaan ennakkowebinaariin 29.11.2023 klo 10-11. Webinaarin aiheena: Building faster horses - Do you know what your customers NEED?

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä >>

 

TAPAHTUMALIPUT

Early Bird 790€ +alv 24% (1 lippu)

1.12. alkaen normaalihinta 890€ +alv 24%

 

Tapahtuman kumppanipakettien tiedustelut ja ryhmätarjouspyynnöt: info@oppia.fi

 

Puhujat

Hanne Hirvonen

Legal Counsel

Turre Legal Oy

Samuli Pöntinen

Head of Data

Yle

Hinnat

Service Management Day 2024
890.00
+ alv %
Siirry ostamaan
2 PACK - Service Management Day 2024
1580.00
+ alv %
Siirry ostamaan
3 PACK - Service Management Day 2024
2280.00
+ alv %
Siirry ostamaan
5 PACK - Service Management Day 2024
3650.00
+ alv %
Siirry ostamaan
10 PACK - Service Management Day 2024
7100.00
+ alv %
Siirry ostamaan
Peruutusehdot

Huomioithan, että lippuja voi ostaa jo ennakkoon ja ilmoittaa osallistujat myöhemmin.

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Elina Halonen p. +358 40 735 9265.

Sijainti

Wanha Satama
Osoite:
Pikku Satamakatu 3-5, Helsinki