ITIL® 4 Specialist: Acquiring & Managing Cloud Services- ketterästi kolmessa osassa!

Kesto: 3.0 pv
Valitse päivä
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Kuvaus

ITIL® 4 Specialist: Aqcuiring & Managing Cloud Services -valmennusmoduuli on kehitetty tukemaan palvelunhallinnan ammattilaisia, jotka ovat mukana pilvipalveluiden ja -teknologioiden hankinnassa, toteutuksessa ja jatkuvassa arvioinnissa. Tavoitteena on luoda edellytykset, joilla voi todentaa pilvipalveluista saatavan arvon organisaatiolle.

AMCS-moduuli antaa käytännön ymmärryksen siitä, kuinka pilvihankinnat ja -teknologia yhdistetään organisaation liiketoimintastrategiaan ja -toimintoihin sekä miten tukee edellä olevia toimialasta tai kypsyystasosta riippumatta.

Kokonaisuus käsitellään asiakaspolun näkökulmasta, joka tuo loogisen vaiheistuksen hankinnoille ja ymmärryksen asiakkaan toiminnasta eri vaiheissa. Sama vaiheistus on myös ITIL 4 Specialist: Drive Stakeholder Value -valmennuksessa.

Valmennuksen hyödyt

 • Opi analysoimaan mahdollisia palveluratkaisuja ja niiden tuomia etuja toimittajaneutraalin lähestymistavan avulla 
 • Tunnista, valitse ja toimita pilvipalveluita tehokkaasti 
 • ITIL 4 -viitekehyksen mukaisesti arvon luomista yhteistoiminnassa voi tukea onnistuneilla pilvipalveluhankkinnoilla ja niiden integroinnilla 
 • Opi miten otetaan käyttöön asiakaskeskeinen pilvihankintamalli

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kasvattaa käytännön ymmärrystä siitä, miten pilvipalveluiden hankinta ja teknologia voivat integroitua ja tukea laajempaa liiketoimintastrategiaa ja -toimintoja.

Sisältö

Päivä 1
 • Welcome
 • Introduction
 • Explore: Can the organization benefit from the cloud?
 • Engage: Meeting a cloud service provider
Päivä 2
 • Offer: Selecting the right services and service provider
 • Agree: Negotiation and planning
 • Onboard (and Offboard): Moving to the cloud
Päivä 3
 • Cocreate: Enabling value
 • Realize: Measuring and improving
 • Recap

Valmennuksen aikataulu 

3 päivää, kello 9–17

Esitietovaatimukset

Ei esitietovaatimuksia. Valmennukseen ja sertifiointitenttiin voi osallistua ilman ITIL® 4 Foundation -sertifiointia.

Valmennusmateriaali

Valmennusmateriaali on englanninkielinen. Materiaali toimitetaan osallistujille etukäteen PDF-muodossa.

Sertifiointi 

Valmennuksen hinta sisältää englanninkielisen online-tentin, jonka suorittamiseen osallistuja voi varata valmennuksen jälkeen itselleen sopivan ajan. Ohjeistus tentin varaamiseen ja tenttimiseen käydään läpi valmennuksessa. 

ITIL® 4 -jatkovalmennukset

ITIL® 4:ssä on yhteensä viisi jatkovalmennusta, jotka käsittelevät kunkin aihealueen ajattelu- ja toimintamalleja sekä tärkeimpiä kyvykkyyksiä (practices). Moduulit voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä.


ITIL® 4 -laajennusmoduulit

ITIL® 4 -laajennusmoduulien avulla vastataan organisaatioiden liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin. Laajennusmoduulit, joissa ei ole esitietovaatimuksia, voit suorittaa myös ilman ITIL® 4 Foundation -sertifikaattia. Perustiedot ITIL-viitekehyksestä ja termistöstä käydään läpi valmennuksissa.


Katso esittelyvideo ITIL® 4 -jatkovalmennuksista

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited, used under the permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The SwirlTM is a trademark of AXELOS Limited, used under the permission of AXELOS Limited. All rights reserved. Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for ITIL®.

Ohjelma

PäivämääräAloitusaikaPäättymisaika
7.5.20249.0017.00Messukeskus
14.5.20249.0017.00Zoom
21.5.20249.0017.00Zoom

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Asiakaskohtainen tarjouspyyntö
Järjestäjä
Messukeskus & Zoom
Messuaukio 1
Helsinki & etävalmennus